Solskydd och solning

You may also like...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/1/8/devaz.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Responses

  1. 22 maj, 2016

    […] I det här receptet har jag valt vegetabiliska oljor som bas, som i sig själva har ett solskydd på spf ca 4-8, vax, zinkoxid som solskyddande medel, hallonfröolja, e-vitamin och morotsextrakt som antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för att skydda cellerna från de fria radikaler som bildas i huden under solande. Naturligtvis kan du experimentera själv men läs gärna här först […]

  2. 22 maj, 2016

    […] Här finns ett beprövat recept på en solkräm för dig som vill ha lite extra skydd. Den är enkel att blanda ihop och är gjord på sheasmör, kokosolja, hallonfröolja och zinkoxid, med lite extra antioxidanter i e-vitamin och om man vill morotsextrakt som dessutom ger den lite färg. Jag har ingen morotsextrakt i den på bilden men när jag smörjer in blir det ändå inte så vitt som det ser ut. Jag använder den främst till utsatta delar som axlar, öron, näsa, panna, bröstkorg etc.  Det går naturligtvis bra att byta ut ingredienser men läs gärna det här först. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *